Het team van Mondzorg Rijnmond

Prescilla Redan

Mondhygiënist & Eigenaresse Mondzorg Rijnmond

Mijn naam is Prescilla Redan en ik ben in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool InHolland te Amsterdam. In 2005 heb ik het certificaat kindertandverzorgster behaald aan het UMC Radboud te Nijmegen. Na 16 jaar ervaring in de algemene tandheelkunde opgedaan te hebben, heb ik ervoor gekozen om mijn eigen praktijk “Mondzorg Rijnmond” te openen.  De praktijk biedt complete mondzorg voor jong en oud.

Mihriban Ergül

Geregistreerd Mondhygiënist
BIG nr.: 19931986379

Mijn naam is Mihriban Ergül en ik ben in 2022 afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde te Hogeschool Utrecht. Daarnaast heb ik tijdens de opleiding mijn TMS-certificaat behaald en mag ik mezelf geregistreerd-mondhygiënist noemen.

Als mondhygiënist lever ik een bijdrage aan zowel de mondgezondheid als de algehele gezondheid. Dit maakt mijn vak in het bijzonder mooi en zorgt ervoor dat ik dagelijks met veel plezier naar werk ga. 

Op donderdag ben ik werkzaam bij Mondzorg Rijnmond.

Ilse Timmermans

Praktijkondersteuner en geregistreerd mondhygiënist BIG nr. 59927516479

Mijn naam is Ilse Timmermans en in 2011 heb ik mijn Bachelor of Health diploma behaald aan de Hogeschool van Utrecht. Daarnaast heb ik in 2019 mijn stralingsdiploma behaald waardoor ik mij vanaf 1 juli 2020 geregistreerd mondhygiënist mag noemen. Vanaf mijn 18e jaar heb ik een verschillende bijbaantjes in de tandheelkunde gehad voordat ik Mondzorgkunde ging studeren.

Nu ben ik al meerdere jaren werkzaam als zelfstandig mondhygiënist in veel verschillende gebieden waaronder algemene tandheelkunde, orthodontie en ouderenzorg. Daarnaast geef ik scholing en workshops. Het mooiste van mijn vak vind ik het zorgen voor mensen, samen als team een resultaat behalen en de diversiteit.

Op dit moment werk als praktijkondersteuner op de achtergrond voor Mondzorg Rijnmond.

Nieuwsgierig naar meer?

Bent u na het lezen nieuwsgierig naar een van onze behandelingen? Klik dan op de onderstaande knop om een afspraak te maken.

“Na een vervelende ervaring was ik al 10 jaar niet meer bij de tandarts geweest. Ik was bang geworden. Prescilla weet precies hoe ze je gerust kan stellen. Sindsdien kom ik er 2 keer per jaar….”

Nellie de Groot
Rotterdam

“Tijdens mijn zwangerschap merkte ik dat ik last kreeg van opgezwollen en bloedend tandvlees. Op internet las ik dat dit gevaarlijk kan zijn. Gelukkig kon ik snel terecht bij Mondzorg Rijnmond en hielpen de adviezen van Prescilla me om mijn mond weer gezond te krijgen. “

Isabel (moeder van Remy)
Crooswijk, Rotterdam

“Ik moet als model op mijn tanden letten. Witte tanden en gezond tandvlees zijn voor mijn werk erg belangrijk. Prescilla helpt en geeft advies… Oppassen met koffie, thee, frisdrank, roken… Goed poetsen en flossen.”

Shania (model)
Berkel en Rodenrijs

“Een collega wees me erop dat ik zo uit mijn mond rook, wat me enorm onzeker maakte. Prescilla heeft mij behandeld en tips gegeven. Sindsdien merk ik dat mijn mond gezonder is en heb ik weer een frisse adem. Ik had veel eerder naar de mondhygiënist moeten gaan!”

Willem (makelaar)
Kralingen, Rotterdam